0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Lekićeva u konkurenciji za najbolju rukometašicu sveta

Objavljeno: 21.12.13 u 16:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Andrea Lekić, kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije, našla se u užem izboru za najbolju rukometašicu sveta za 2013. godinu koji organizuje Međunarodna rukometna federacija. Nema sumnje da će Lekićevoj prilikom dosta pomoći plasman Srbije u polufinale Svetskog prvenstva, a eventualno osvajanje zlata bi bio dodatni plus.

Pored Lekićeve kada su u pitanju rukometašice u konkurenciji se nalaze Norvežanke Hajdi Loke i Katrin Lunde, Mađarica Anita Gerbic i Crnogorka Katarina Bulatović.

Što se tiče rukometaša za titulu najboljeg će se boriti Čeh Filip Jiha, Hrvat Domagoj Duvnjak, Francuz Danijel Narsis, Danac Mikel Hansen i „Španac“ Arpad Šterbik.

S obzirom da zvanični sajt IHF po običaju nije na vreme ažuriran navijači još uvek nemaju priliku da glasaju za svoje miljenike, ali se nadamo da će uskoro i taj problem biti rešen.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter