0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković: Obećali smo – ispunili smo! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.13 u 19:55
FOTO:  STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković bio je oduševljen nakon istorijske pobede nad Poljskom i plasmanom u istorijsko finale Svetskog prvenstva.

Srpske rukometašice su razbile selekciju Poljske pred preko 18.000 navijača u beogradskoj u Areni i u nedelju će se za zlato boriti protiv Danske ili Brazila.

“Dobro smo odigrali, naročito prvo poluvreme. Probali smo da održimo taj nivo, ali iako nismo baš uspeli, nadamo se dobroj partiji i u nedelju, u finalu. Ono što smo obećali, to smo i uradili. Hvala publici, ali najveće čestitke devojkama“, rekao je Bošković, koji nije zaboravio ni svoj stručni štab.

“Mislim da smo uradili sjajnu pripremu utakmicu, tim koji je radio pripremu je sjajno to odradio, Dragica Đurić je sjajno radila sa golmanima, psiholog isto, čitav stručni štab zaslužuje čestitke“, rekao je Bošković za RTS po završetku susreta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter