0
Ostali sportovi

Norvežanke hvale ambijent u Areni

Objavljeno: 19.12.13 u 09:59

Norveška rukometašica Karolin Brejvang rekla je da je reprezentacija Srbije bila bolja i zasluženo prošla u polufinale Svetskog prvenstva.

Srbija - Nor 2

„Bilo je uživanje igrati ovakvu utakmicu. Publika im je dala krila, sve je bilo fer. Nažalost, nismo pobedili, iako smo počeli dobro. Protivnice su se vratile i bile bolje od nas“, rekla je Brejvang.

Srbija je u Areni pobedila Norvešku sa 28:25, u utakmici u kojoj je oboren rekord svetskih prvenstava po broju navijača u hali.

„Ne igramo često pred ovoliko ljudi. Publika je bila baš bučna, dala je ekipi krila. Igrala sam u sličnoj atmosferi u svom klubu, ali tu nema ovoliko navijača“, naglasila je reprezentativka Norveške.

Selektor Norveške Torir Hergejrson rekao je da želi sve najbolje Srbiji u polufinalu protiv Poljske.

„Srbija je igrala dobro 60 minuta, a poslednjih 15 posebno. Bili su jači od nas kao tim. Dali smo sve od sebe, ali ovog puta nismo uspeli. Želim im sve najbolje u polufinalu. To je jedan interesantan tim“, rekao je Hergejrson.

Ženska rukometna reprezentacija Norveške propustiće polufinale nekog velikog takmičenja prvi put od 2005. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter