0
Ostali sportovi

Ivana Španović najbolja sportistkinja Vojvodine

Objavljeno: 19.12.13 u 11:20

ivana-spanovic-vihor

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, bronzana na Svetskom prvenstvu u Moskvi u skoku u dalj, proglašena je za sportistkinju godine Vojvodine u izboru Pokrajinskog sekreterijata za sport i omladinu.

Rekorderka Srbije u skoku u dalj dobila je tradicionalnu nagradu „Vihor“ u Klubu poslanika Skupštine Vojvodine u prisustvu brojnih gostiju, prijatelja sporta, i resornog sekretarijata.

„Zahvaljujem se Pokrajinskom sekretarijatu sporta i omladine na ovom priznanju i čestitam svim ostalim dobitnicima. Nadam se da je medalja u Moskvi samo prvi korak ka mojoj lepoj seniorskoj karijeri“ – istakla je Španovićeva po dobijanju priznanja.

Pored Španovićeve, nagrađeni su i kajakaš Sintelona iz Bačke Palanke Marko Dragosavljević, Stonoteniski klub Senta za najbolju žensku ekipu, a u konkurenciji muških timova rukometni klub Vojvodina iz Novog Sada.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter