0
TimeOut

Sramno suđenje u Ligi šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.13 u 11:02

sudjenje

Barem mi u Srbiji smo svedoci koliko prašine mogu da podignu loše i pogrešne sudijske odluke. Naravno mi to odmah pripisujemo nameštanju, potplaćivanju, drugim rečima nemiri da se jedna tim ošteti u korist drugog.

Ceh na kraju plate sudije zbog svojih grešaka uglavnom u vidu suspenzije, kraće ili duže, ali suština ostane ista, greške se uvek i ponovo događaju.

Međutim, još teže je izboriti se u Srbiji za kvalitetno suđenje kada imamo priliku da vidimo sramotne greške u najvećem fudbalskom šampinatu, što Liga šampiona svakako jeste.

Pa čak i kada bi se neki pomak ka kvalitetnijem suđenju kod nas i napravio, sav trud pada u vodu nakon onoga što smo videli na utakmici Šalkea i Bazela kada pomoćni i arbitar kraj golaut linije sasvim namerno nisu dosudili čisti ofsajd ekipe iz Gelzenkirhena.

Glavni sudija na utakmici bio je Paolo Taljavento, sa pomoćnicima Andreom Stefanijem, Renatom Faverinijem, te dodatnim sudijama Paolom Valerijem i Andreom de Markom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter