0
TimeOut

Bankrotirao: Džimi Džamp ne ide na Mundijal (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.13 u 12:33

Džimi

Većina ljubitelja fudbala zna ko je on, iako praktično nikakve veze sa fudbalom nema. On je Džimi Džamp, najpoznatiji „uletač“ na fudbalske terene širom sveta, ali i brojne druge manifestacije, poput Evrovizije na primer.

Džimi Džamp je zapravo Španac iz Katalonije, ima 37 godina i njegovi „performansi“ uglavnom nose neku poruku, koju on ispiše na majici ili telu. Međutim, u Brazilu naredne godine ga nećemo videti a razlog je finansijske prirode.

„Razmišljam da se oprostim od upadanja na teren. Nemam novca da putujem u Brazil, praktično sam švorc“, rekao je gospodin Džamp. Tom prilikom popularni Katalonac je kao omiljeni „upad“ izdvojio meč Portugal-Grča na EURO 2004. kada je na Figa, zato što je iz Barse prešao u Real, bacio katalonsku zastavu.

Evo kako je to izgledalo kada je Džimi pre 3 godine u Južnoj Africi želeo da stavi katalonsku kapicu „Zlatnoj boginji“, namenjenoj prvaku sveta u fudbalu:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter