0
Evropske lige

Novi poraz Junajteda na Old Trafordu, ‘svrake’ kljucnule ‘đavole’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.13 u 15:38

vidic-sisoko

Nakon poraza Mančester Junajteda od Njukasla u prvom meču 15. kola Premijer lige menadžer „crvenih đavola“ Dejvid Mojes može polako da pakuje kofere pošto je gotovo izvesno da u klubu više nemaju strpljenja za očajne rezultate koje ekipa postiže.

Gol odluke je pao posle jednog sata igre kada je Francuz Kabaje iskoristio jedan od retkih propusta u odbrani domaće ekipe kojom je danas solidno komandovao kapiten Nemanja Vidić, ali je u presudnom momentu bio daleko od mesta dešavanja.

Zanimljivo je da je golom Kabajea nastavljena impresivna serija pogodaka koje za tim sa severa Engleske postižu Francuszi koji su bili strelci 19 od 20 pogodaka „svraka“ u dosadašnjem delu šampionata.

Junajted ovim porazom neće pasti sa devetog mesta na tabeli, ali će mu rivali u borbi za titulu i mesto u Ligi šampiona dodatno odmaći, dok je Njukasl preskočio ekipu Totenhema na šestom mestu.

Rezultati:

Mančester Junajted – Njukasl 0:1 (0:0)
(Kabaje 61′)

16.00h Kristal Palas – Kardif
16.00h Liverpul – Vest Hem
16.00h Sautempton – Mančester Siti
16.00h Stouk – Čelsi
16.00h Vest Bromvič Albion – Norič
18.30h Sanderlend – Totenhem

Nedelja, 8. decembar:
14.30h Fulam – Aston Vila
17.00h Arsenal – Everton

Ponedeljak, 9. decembar:
21.00h Svonsi – Hal

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter