0
Ostali sportovi

Harikejnsi preokrenuli protiv Šarksa (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.13 u 08:54

454035867_slide

Odličnu utakmicu u Karolini odigrali su hokejaši Harikejnsa i San Hoze Šarksa, a domaćini su na kraju potpuno zasluženo trijumfovali rezultatom 5:3.

Odlično su domaći hokejaši odrađivali buli pred golom Šarksa i odatle dolazi do pozicija da ugroze gol Aleksa Steloka.

Imali su Šarksi prednost od 2:0 koju su stekli u prvoj trećini golovima Tomija Vinglesa i Marka – Eduarda Vlasika, ali su Harikejnsi uspeli da prvo stignu do izjednačenja, a onda u istom ritmu obezbede pobedu.

Prvi gol na meču Harikejnsi su postigli u drugoj trećini a strelac je bio Džaj Herison mada ostaje dilema da li je Zek Bojčak dodirnuo pak ispred samog gola. Rajli Neš u uvodnim minutima poslednjeg perioda donosi domaćima izjednačenje, a do prvog vođstva na utakmici Karolina stiže golom Džordana Stala.

Šarksi su uspeli da ostanu u igri nakon što je Džastin Braun izjednačio rezultat, ali egal na semaforu nije dugo stajao jer je Eliaš Lindholm doneo novu prednost domaćinu. Konačnih 5:3 za Harikejnse postavio je Erik Stal na samom kraju utakmice kada je trener Šarksa povukao golmana iz igre.

Rezultati:
Nju Džersi – Detroit 1:3
Karolina – San Hoze 5:3
Kolumbus – Minesota 4:0
Čikago – Anahajm 2:3
Kalgari – Kolorado 2:3
Vankuver – Finiks 3:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter