0
Ostali sportovi

FOTO: vkradnicki.com

LŠ: Radnički u finišu potopio Partizan u odličnom derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.13 u 21:13
FOTO: vkradnicki.com
FOTO: vkradnicki.com

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog pobedili su ekipu Partizana rezultatom 8:6 u drugom kolu Lige šampiona, i zabeležili drugi trijumf u elitnom takmičenju.

U prva četiri napada nije viđen nijedan pogodak, a led je probio Filipović u pretposlednjem minutu prvog perioda, ali je već u narednom Mandić izjednačio.

U drugom periodu, igrači Radničkog su imali inicijativu i to je rezultiralo novim vođstvom preko Vuksanovića, ali je Mandić ponovo uzvratio, i to sa dva gola za prednost Partizana. Filipović je bio siguran sa peterca za novo izjednačenje – 3:3 i tim rezultatom otišlo se na odmor.

Na početku drugog poluvremena Partizan ponovo dolazi u vođstvo, ali je Đorđe Filipović doneo Kragujevčanima izjednačenje. U istom ritmu nastavilo se do kraja četvrtine, ekipe su dale po gol za 5:5.

Mandić je u poslednjoj deonici pogodio mrežu četvrti put za 6:5, Filip Filipović potom izjednačuje, a Zloković preokreće na 7:6 za Radnički.

Pobedu Kragujevčana potvrdio je Ćirić golom u poslednjem minutu i konačnih 8:6.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter