0
Ostali sportovi

Atletika ponovo u centru pažnje

Objavljeno: 03.12.13 u 12:26

IMG_2252

Posle sjajnih rezultata naših atletičara ove godine još jedno priznanje dobija srpski atletski sport. Sportski savez Srbije proglasio je najboljeg generalnog sekretara u 2013.godini i od 113 granskih saveza, nagradu je dobio generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

“Ovo je moja najveća nagrada u dosadašnjoj osmogodišnjoj poslovnoj karijeri. Posle jedne duge i uspešne sportske karijere u kojoj sam bio proglašen za najboljeg sportistu u 1992.godini kao šampion Evrope, velika je čast za mene kao sportskog radnika primiti ovakvo priznanje. Posle 21 godine ponovo dobijam priznanje za svoj trud, rad, zalaganje i doprinos srpskom sportu. Zahvalio bih se svom timu iz Atletskog saveza Srbije, koji  su pored mene takođe vredno radili i doprineli da naši atletičari i treneri postignu velike uspehe. Zahvaljujem se svima koji su mi pružili podršku i poverenje i ovo priznanje biće mi još veći podsticaj za napredak i bolji rad” – izjavio je generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

Nagradu je uručio pomoćnik Ministra omladine i sporta Dragan Atanasov, kao i Direktor republičkog zavoda za sport Jasminko Pozderac i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez.

hotsport.rs/ASS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter