0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: Borbenost ključ uspeha

Objavljeno: 02.12.13 u 17:38

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović poručio je da je Radnički iz Kragujevca favorit u predstojećem meču drugog kola B grupe Lige šampiona, ali da je njemu važno da ekipa pokaže napredak, bez obzira na rezultat.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Svi znamo ko igra za Radnički, ali je činjenica da i njima meč sa nama dolazi u nezgodnom trenutku, posle potaza od Zvezde u Superkupu Evrope. Mi smo naporno trenirali u prethodnom periodu, pre svega radimo na podizanju kvaliteta igre. To je ono što stavljam na prvo mesto i važno mi je da pokažemo napredak u odnosu na pretjhodne mečeve sa Vojvodinom, Zvezdom i Brešom“, rekao je Vujasinović.

On je podsetio da su crno-beli ove sezone već izgubili u domaćem prvenstvu od Radničkog, kada su pokazali dosta oscilacija u igri.

„U tom duelu nismo pružili maksimum, ne u smislu agresivnosti i borbenosti, već zbog toga što smo primili dosta lakih golova. To je nedopustivo protiv rivala kao što je Radnički. Naš tim je mlad i normalno je da postoje oscilacije, znamo da će nam biti teško, ali verujemo da možemo da igramo u egalu do samog kraja“ dodao je trener crno – belih.

Nekadašnji kapiten državnog tima čestitao je vaterpolistima Radničkog i Zvezde na odličnoj utakmici u meču za Superkup Evrope, koja je pokazala sav kvalitet srpskog vaterpola i dala nadu za budućnost.

Crno-beli su u prvom kolu elitnog takmičenja izgubili na gostovanju od italijanske Breše sa 11:6, dok je Radnički, takođe kao gost, slavio protiv turskog Galatasaraja sa 11:7.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u sredu od 20 sati u Kragujevcu.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter