0
Odbojka

Srpske odbojkašice u elitnoj diviziji Gran Prija

Objavljeno: 02.12.13 u 14:08

Žrebom u sedištu FIVB u Lozani odlučeno je da će ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igrati u elitnoj diviziji Graj Prija 2014, koji će se održati od 1. do 24. avgusta naredne godine.

Seniorke Srbije će tokom prvog vikenda, od 1. do 3. avgusta, igrati protiv Nemačke, Turske i Koreje, tokom drugog vikenda, od 8. do 10. avgusta protiv Nemačke, Turske i Dominikanske Republike i tokom trećeg vikenda, od 15. d0 17. avgusta, protiv Kine, Japana i Koreje.

U Gran Priju 2014. igraće ukupno 28 reprezentacija podelejenih u tri divizije. U prvoj diviziji nalazi se 12 reprezentacija podeljenih u tri grupe, dok su u drugoj i trećoj diviziji po osam selekcija podeljenih u dve grupe. Sastavi grupa u okviru divizija takođe su određeni žrebom.

Finalni turnir XXII Gran Prija biće odigran od 20. do 24. avgusta. Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće četvrti put u FIVB Gran Priju. Seniorke Srbije su do sada osvojile dve bronzane medalje, 2011. i 2013.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter