0
Ostali sportovi

FOTO: RSS.ORG.RS

Rukometašice deklasirale Makedonke i osvojile ‘Trofej Srbija’

Objavljeno: 01.12.13 u 15:37
FOTO: RSS.ORG.RS
FOTO: RSS.ORG.RS

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedom u meču sa Makedonijom 37:17 (19:10) osvojila je prvo mesto na „Trofeju Srbija 2013“ u Vrnjačkoj Banji. Bila je ovo poslednja provera pred start Svetskog prvenstva i meča sa Japanom 6. decembra u Nišu.

Izabranice selektora Saše Boškovića svih 60 minuta igrale su dobro i nisu dozvolile Makedonkama da pokazu kvalitet koji poseduju. Sve devojke dobile su priliku na utamici, sem povređene Jelene Erić. Ekspedicija put Niša kreće danas i biće smeštena u hotelu „Tami rezidens“.

Najefikasnija u našem timu bila je Sanja Damnjanović sa šest pogodaka, Živkovićeva je dodala četiri, a Nišavićeva i Popovićeva su dodale po tri.. Na drugoj strani Grozdanovska je bila prilično usamljena u realizaciji sa šest golova.Mitova 2.

Konačan plasman na turniru „Trofej Srbija 2013“:

1. Srbija
2. Hrvatska
3. Angola
4. Makedonija.

Selektor reprezentacije Srbije, Saša Bošković, bio je zadovoljan posle meča:

„Posle slabog prvog poluvremena protiv Hrvatske, zadovoljan sam igrom u mečevima sa Angolom i Makedonijom.  Imamo još 10 dana do duela sa Brazilom i Danskom, ali neće sigurno biti lako na otvaranju sa Japanom i posle sa Alžirom. Video sam gde treba da poboljšamo neke stvari i znam šta nam je činiti u Nišu.“

hotsport.rs/rss.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter