0
Ostali sportovi

Crveno-bela Evropa – Zvezda potopila Radnički za trofej evropskog Superkupa! (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.13 u 21:18

vk crvena zvezda

Vaterpolisti Crvene zvezde osvojili su Superkup Evrope nakon što su večeras u Bečeju savladali ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 9:8 (2:3, 4:2, 1:1, 2:2).

Početak utakmice pripao je Kragujevačnima, koji su posle nekoliko minuta imali dva gola prednosti pogocima Burića i Gakoma. Zvezda je došla do prvog pogotka posle četiri minuta preko Prlainovića koji je smanjio na 2:1, ali je ubrzo zatim Basara ponovo vratio Radničkom dva gola prednosti. Uzvratio je Rađen sa leve strane pravim „projektilom“ koji je završio u gornjem desnom uglu za 2:3 i kraj prve deonice.

Ranđelović na početku druge četvrtine pogađa za 3:3, a Rašović preokreće na 4:3. Kragujevčani su teško pronalazili svoju igru, a Džon Man je postigao pogodak za 5:3 za Zvezdu. Prvi gol u ovoj deonici Kragujevčani su dali tek u petom minutu, kada je Gak prekinuo seriju rivala i sa distance smanjio na 5:4. Rašović je ponovo pogodio za dva gola prednosti, ali je Zloković postavio konačan rezultat prvog poluvremena – 6:5.

U trećoj četvrtini proradila je i levica Borisa Vapenskog za 7:5. A tek posle 23 minuta kapiten Radničkog Filip Filipović upisao u strelce i smanjio na 7:6.

Prlainović je pogodio za 8:6, ali su Kragujevčani ponovo smanjili. Na dva minuta pre kraja, Rađen pogađa za 9:7, ali je odmah na drugoj strani neizvesnost vratio Filip Filipović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter