0
Ostali sportovi

SportBizz na FON-u od 2. do 5. decembra

Objavljeno: 29.11.13 u 18:40

unnamed

Savez studenata FON-a u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka organizuje u periodu od 02. do 05. decembra na FON-u konferenciju pod nazivom „SportBizz“.

Na konferenciji će učestvovati marketing menadžeri najvećih sportskih klubova u Srbiji kao što su FK Partizan, FK Crvena Zvezda, KK Crvena Zvezda, OFK Beograd, KK Radnički i KK Partizan.

Na otvaranju konferencije 02.12. gost će biti jedan od naših najuspešnijih atletičara Dragutin Topić.

Saopštenje za javnost Saveza studenata FON-a sa redosledom događaja vam prenosimo u celosti:

„Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje SportBizz za studente FON-aa, a konferencija će biti održana od 02.12. do 05.12. u prostorijama fakulteta.

Sa ciljem upoznavanja studenata sa aktuelnim temama iz menadžmenta u sportu, predstaviće im se poznata imena ispred velikih fudbalskih i košarkaških klubova, a to su: direktor marketinga FK Crvena Zvezda – Goran Broćić , portparol FK Crvena zvezda – Marko Nikolovski, direktor marketinga FK Partizan – Snežana Filipović, direktor marketinga OFK Beograd – Miodrag Fišer, direktor marketinga KK Crvena Zvezda – Filip Sunturlić, PR menadžer kluba KK Crvena Zvezda – Jovo Karanović, direktor sektora za bazični fudbal FSS-a- Igor Janković, asistent u sektoru za bazični fudbal- Dijana Petrović.

Konferencija će biti održana u vidu predavanja i panel diskusije menadžera ovih sportskih organizacija sa temama menadžmenta i marketinga u sportu, odnosa s javnošću i primene informacionih sistema u sportskim organizacijama.

Kao i prošle godine, studenti se mogu nezavisno prijaviti i za rešavanje studije slučaja koju će zadati neki od pomenutih gostujućih predavača, a pobednički tim očekuju vredne nagrade.

Redosled događaja na konferenciji od 02. 12. do 04. 12. na Fakultetu organizacionih nauka je sledeći:

– Ponedeljak 02.12. sa početkom u 16h u sali B103 – otvaranje konferencije sa uvodnim predavanjem Dragutina Topića i dodela studije slučaja;
– Utorak 03.12. od 10:00 – 11:15, sala A003 – FK Partizan, Snežana Filipović; 11:30-12:45 – FK Crvena Zvezda, Goran Broćić i Marko Nikolovski; 13:00-13:45 – OFK Beograd, Miodrag Fišer;
– Sreda 04.12. sala B103 od 10:00-11:15 – KK Crvena Zvezda, Filip Sunturlić i Jovo Karanović; 11:30-12:45- FSS, Igor Janković i Dijana Petrović;
– Četvrtak 05.12. od 16:00 – ocenjivanje studije slučaja i dodela nagrada.

Savez studenata FON-a svakim novim projektom doprinosti kvalitetu studiranja na FON-u, upotpunjujući ga predavanjima vodećih stručnjaka u našoj zemlji“, navodi se u saopštenju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter