0
Ostali sportovi

Partizan poražen na Cetinju

Objavljeno: 29.11.13 u 20:23

lovcen-partizan

Rukometaši Partizana izgubili su u 12. kolu Gasprom Južnoj tok ligi od Lovćena sa 31:28 (16:15).

Crno-beli su pružili snažan otpor Cetinjanima, a na golu Beograđana bio je odlični Radivoje Ristanović, koji je za Lovćen branio 4 i po godine.

“Znao sam da je teško odneti bodove sa Cetinja. Mislim da smo izgubili utakmicu u onih prvih 10 minuta kada smo gubili sa 6 golova razlike. Idemo u sledeće kolo da ga odigramo što bolje možemo, a onda da se spremamo i za proleće i uzmemo titulu u domaćem prvenstvu”, izjavio je posle meča Ristanović.

Trener crno- belih, Aleksandar Brković, odao je priznanje Lovćenu na dobro odigranoj utakmici.

“Apsolitno zaslužena pobeda. Nismo uspeli da izdržimo poslednjih 5 minuta utakmice, falilo nam je igrača u rotaciji. To je nešto na šta u ovom trenutku ne možemo da utičemo, ali sam opet zadovoljan onim što je moja ekipa prikazala na meču”, zaključio je Brković.

Najefikasniji na susretu bio je Marković koji je za Lovćen postigao 10 golova, dok su u Partizanu najpreciznija bila krila Ilić i Matičić sa 7 golova.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Meškov Brest, a meč je na programu 4. decembra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter