0
Ostali sportovi

Kanuksima kanadski derbi (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.13 u 08:55

vankuver-kanuks

Oba sinoćnja meča NHL šampionata pripala su gostujućim timovima, Vankuver je slavio trijumf u Otavi, dok je Edmonton odneo bodove iz Nešvila.

Kanuksi su meč protiv Senatorsa praktično rešili u drugoj trećini koju su dobili rezultatom 4:1, a zanimljivo je da su sva četiri pogotka pala u roku od 10 minuta. Domaći tim je došao u prednost preko Klarka Mekartura sredinom prvog perioda, ali je do preokreta došlo već na početku drugog pošto je najpre Danijel Sedin izjednačio u 21. minutu, a Dejvid Bur doveo u vođstvo goste u 22.

Već u 25. minutu Džejson Gerison je materijalizovao prednost igrača više za Kanukse, a tačku na ovu seriju golova stavio je Dejl Vajs. Nadu Senatorsima je vratio Mika Zibanedžad, ali je Majk Santoreli pogotkom u 46. minutu otklonio svaku sumnju u vezi pobednika meča.

Golman Edmonton Ojlersa Ilja Brizgalov uspeo je da ostane nesavladan na gostovanju Nešvil Predatorsima pa je Ojlersima bio dovoljan i jedan pogodak da ostvare pobedu na ovom teškom gostovanju, a oni su čak tri puta savladali Mareka Mazaneca.

Rezultati:
Otava – Vankuver 2:5
Nešvil – Edmonton 0:3

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter