0
Ostali sportovi

Beograd se priprema za EP u krosu

Objavljeno: 29.11.13 u 19:17

kros

SPAR Evropsko prvenstvo u krosu se približava i za tačno deset dana održaće se najveće atletsko takmičenje organizovana ikada u Srbiji.

Počela je izgradnja objekta na Ušću u Parku prijateljstva. Biće preko 4000m2 zatvorenog prostora, u koju su uključeni Vip klub, Medija centar, Kancelarije za zaposlene, Svlačionice za atletičare…

Osim rekordnog broja atletičara i zemalja koji će učestvovati na krosu imamo i rekordan broj članova delegacije koji iznosi 927 ljudi, rekordan broj međunarodnih medija čak 60 i preko 180 VIP gostiju koji će biti sa nama 8. decembra u Beogradu na Ušću u Parku prijateljstva.

Pored toga što će Beograd biti grad atletike i što će okupiti 35 zemalja Evrope, takođe će i okupiti velika imena Svetske atletike.

Po prvi put u Srbiju dolazi Predsednik IAAF-a Lamin Dijak. Pored njega prisustovaće i podpredsenik IAAF-a i legenda svetske atletike Ser Sebastijan Kou, kao i predsednik EA Hansjorg Virc i generalni sekretar EA Kistijan Mils.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter