0
TimeOut

Bekam: Pored dece nemam vremena da mislim o fudbalu

Objavljeno: 29.11.13 u 18:02

Bekam

Iako je u fudbalskoj penziji Dejvid Bekam i dalje podjednako privlači pažnju svetske javnosti. Povodom novog filma „Klasa 92“ Dejvid je dao mini interviju britanskom radiju Talksport.

Film posvećen čuvenoj trofejnoj generaciji Mančester Junajteda, čiji su članovi bili braća Nevil, Rajan Gigs, Pol Skols, Niki Bat i Dejvid Bekam.

Novinara je zanimalo da li Bekam zna gde mu se nalazi medalja koju je 1992. godine osvojio kao pobednik FA Kupa.

„Medalja je kući na sigurnom. To je jedan od najponosnijih trenutaka koje sam imao kao igrač. To je bilo moje najsrećnije fudbalsko razdoblje, Takmičili smo se, pobeđivali. Bilo je brilijantno“, priseća se Dejvid.

Neizbežno pitanje bilo je i to kako se snalazi u penziji…

„Sa tim se nosim prilično dobro. Srećan sam što sam završio karijeru na visokom nivou. Moja karijera je bila prilično uspešna u poslednjih 20 godina i uspeo sam da je završim trofejom. Nikad nije lako penzionisati se i da ostavite nešto što volite. Imam veliku porodicu, četvero dece koje treba podizati i to me trenutno čini veoma zaposlenim. Nisam imao previše vremena da sednem i razmišljam o tome koliko mi igranje nedostaje“, objasnio je Bekam.

Na kraju je na red došlo i pitanje koga bi lično Bekam izabrao da ga glumi u filmu.

„Bred Pit bi bio odličan izbor. On ili Leonardo Di Kaprio ili možda Bradli Kuper. Oni su prilično zgodni momci“, dodao je Bekam.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter