0
Auto Moto

Rozbergu cilj da bude bolji od Hamiltona

Objavljeno: 27.11.13 u 15:36

rozberg

Prema najavama koje stižu iz Mercedesa po okončanju sezone sledeće godine nas očekuje još žešći duel dvojice klupskih kolega Nika Rozberga i Luisa Hamiltona, a navijači nemačkog tima bi svakako voleli da to bude i duel za šampionsku titulu.

„Nisam sreća, ali sam zadovoljan sezonom za nama. Imao sam nekoliko dobrih rezultata, ali i nekoliko padova tokom godine. Cilj mi je bio da napredujem što sam nadam se i uradio o čemu govore moje dve pobede. Želim da sledeće sezone budem još bolji i da osvojim više bodova od svog klupskog kolege Luisa Hamiltona. Ukoliko želimo da budemo najbolji moramo da budemo konzistentniji i nadam se da ćemo uspeti u tome. Imamo odličan tim predvođen ljudima koji znaju svoj posao“ – kazao je Rozberg.

Već tokom ove nedelje Rozberg će početi pripreme za sledeću sezonu i to tako što će isprobati simulator bolida za 2014. godinu.

„Jedva čekam da uđem u novi bolid i da je moguće voleo bih da novu trku vozim već sledeće nedelje. Očekuje me najzanimljiviji projekat uotkad sam u Formuli 1 i zima u kojoj ću imati dosta obaveza“ – objasnio je nemački vozač.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter