0
TimeOut

foto:kkcrvenazvezda

OKS kandidovao hrabru Natašu za nagradu MOK

Objavljeno: 26.11.13 u 15:08
foto:kkcrvenazvezda
foto:kkcrvenazvezda

Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije nominovao je košarkašicu Natašu Kovačević za godišnji trofej Međunarodnog olimpijskog komiteta koji nosi naziv “150 godina, Pjer de Kuberten, sport kao škola života“.

„Nataša inspiriše svojom snagom i upornošću da prevaziđe sve životne izazove i iz njih izađe još jača. Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživela, svakodnevnim vežbanjem i neverovatnom snagom volje, Nataša je uspela ponovo da stane na noge, i iako svesna svih teškoća i prepreka koje je čekaju, spremno se suočava sa time i nezadrživo ide ka svom cilju“, kaže se u sapštenju OKS.

Reprezentativka Srbije Nataša Kvačević je 7. septembra doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada se autobus u kojem se nalazila zajedno sa ekipom mađarskog Đera prevrnuo, a tom prilikom su poginuli trener i tim menadžer.

Nataši Kovačević je zbog tezina povreda koje je zadobila morao da bude amputiran deo noge.

Srpska košarkašica je upornim radom, ljubavlju i podrškom svojih najbližih uspela posle nepuna dva meseca oporavka da stane na noge.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter