0
Auto Moto

Ferari želi da vrati Rosa Brona

Objavljeno: 23.11.13 u 14:39

ros-bron

Prvi čovek Mercedesa Ros Bron na kraju sezone će se rastati sa nemačkim timom pre svega zbog neslaganja u vezi sa vođenjem ekipe, a nije nemoguće da se iskusni stručnjak vrati u Ferari iz kojeg je svojevremeno otišao najpre u Hondu, potom je osvnovao Bron GP i na kraju je došao u redove bavarskog giganta.

„Ako budemo smatrali da je to najbolje rešenje ja ću se pomeriti sa svog mesta 100 odsto. Prva želja mi je da Ferari ponovo pobeđuje. U prethodne četiri godine mogli smo da osvojimo makar dve titule, a na kraju je Red Bul uzeo sve četiri. To je ono što nas frustrira, ali i motiviše. Ako stvari postavimo na svoje mesto onda ćemo ponovo biti na pravom putu. Imam šefove koji su iznad mene i koji donose određene odluke, ali najvažnije za sve nas je da Ferari pobeđuje. Ja pošutujem Rosa kao prijatelja, kao profesionalca, ali moramo da sačekamo i vidimo šta će da se desi“ – rekao je aktuelnio šef Ferarijevog tima Stefano Domenikali na čije mesto bi trebalo da dođe Bron.

Ukoliko se Bron ne vrati u Ferari u redu čekaju Vilijams i Meklaren koji bi ga rado videli na svom gridu u ulozi glavnog čoveka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter