1
TimeOut

Čuvene izjave Zlatana na koje niko ne ostaje ravnodušan

Objavljeno: 23.11.13 u 21:29

Paris Saint-Germain FC v FC Porto - UEFA Champions League

Zlatan Ibrahimović je sasvim sigurno jedan od najboljih fudbalera današnjice, ali pored magije na terenu Zlatan privlači pažnju gde god se pojavi. Ali ipak su izjave ono što izdvaja Zlatana iz mase uspešnih fudbalera.

Evo samo nekih od izjava koje su obišle i šokirale svet.

– Svetsko prvenstvo bez mene nije vredno gledanja – bio je njegov komenatr komentar nakon nedavnog ispadanja u baražu od Portugala.

– Samo Bog zna ko će pobediti, a sada pričate sa njim – odgovor na pitanje novinara ko će pobediti u baražu za plasman u Brazil.

– Kada je upitan šta će kupiti svojoj ženi za rođendan, odgovorio je: Ništa. Ona već ima Zlatana.

– Jednom prilikom novinari su ga upitali da opiše svoj stil igre, a odgovor je glasio: “Zlatan-stil.

– Mediji su pokušavali da odgonetnu odakle takav karakter Ibrahimoviću, pa su ga pitali da li to ima veze s njegovim balkanskim poreklom, a Zlatan je odgovorio: “Nema veze ni sa Švedskom ni sa Jugoslavijom, ja sam jedinstven.”

– Jedan novinar je na teži način saznao da Zlatana ne treba ispitivati o poreklu ogrebotina na njegovom licu: “Moraćeš to da pitaš svoju ženu.”

– Ibrahimović je na pitanje ko je po njegovom mišljenju najlepša žena na svetu odgovorio: “Još je nisam sreo. Ali kada je sretnem, izlaziće sa mnom!”

Nakon što je izgubio živce na poluvremenu utakmice Lige prvaka protiv Intera, tadašnji trener Barselone Pep Gvardiola zamenio ga je na poluvremenu. “Nisam nasilan, ali da sam Gvardiola bio bih uplašen.”

Ibrahimovićev opis jednog duela na utakmici.

– Prvo sam otišao levo, on je krenuo za mnom. Onda sam krenuo desno, što je i on napravio. Nakon toga sam opet okrenuo levo, a on je otišao da kupi hot dog.”

I kako onda da budete ravnodušni prema ovom čoveku?!

hotsport.rs

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter