0
TimeOut

Crvena zvezda i Đer igraju zu Natašu

Objavljeno: 18.11.13 u 14:20

image

Podrška je reč koja će u sredu 20. novembra od 18 sati i 30 minuta u dvorani u Železniku okupiti košarkašice Crvene zvezde i mađarskog Đera.

Prijateljska utakmica koja će tom prilikom biti odigrana biće svojevrsna podrška Nataši Kovačević, ali i ne samo to. Biće to promocija košarke i sportskog načina života koji u značajnoj meri svakom pojedincu može da pomogne da se izbori sa najtežim bitkama u životu. Nataša Kovačević je najbolji primer za to.

Upravo je bavljenje sportom izgradilo njen odnos prema životu i kod Nataše stvorio mentalitet pobednika. Zato je i uspela da trijumfuje u svojoj najtežoj utakmici. Pobedila je kada se činilo da će izgubiti, jer je uspela da pobedi samu sebe i time postala pozitivan primer mnogima. Kroz ove ispisane redove nismo želeli da podsećamo na tragediju koja joj se dogodila, već da pokušamo da inspirišemo i druge da se bore i razmišljaju kao Nataša.

Duel između košarkašica Đera i Crvene zvezde biće i zanimljiv košarkaški meč. Jer, mađarski tim je ove sezone učesnik Evrolige za košarakašice, a Crvena zvezda na putu povratka na staze stare slave. Pripremljena su brojna iznenađenja, a ulaz u dvoranu Železniku biće besplatan. Zato, dođite u halu, pružite podršku Nataši Kovačević i uživajte u košarci.

hotsport.re/kkcrvenazvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter