0
Ostali sportovi

Rudić preuzeo reprezentaciju Brazila

Objavljeno: 13.11.13 u 10:05

ratko-rudic

Da Brazilci imaju ozbiljnu nameru da na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine osvoje što veći broj medalja potvrđuje i činjenica da je tamošnji Vaterpolo savez uspeo da dovede na čelo svoje reprezentacije jednog od najtrofejnijih stručnjaka u tom sportu – Ratka Rudića.

„Preuzeću Brazilce ako zaključim da su spremni za ozbiljan projekt. Ako osetim entuzijazam čelnih ljudi, onda će to i meni biti istinski izazov“ – rekao je Ratko Rudić za hrvatske medije nekoliko dana pre odlaska na pregovore.

S obzirom da je iskusni stručnjak potpisao ugovor sa Brazilcima čini se da su mu domaćini narednih OI ispunili sve zahteve i dokazali mu da imaju ozbiljne namere.

Međutim, koliki god Rudić bio stručnjak i koliko god Brazilci imali ozbiljan projekat teško je poverovati da bi „karioke“ mogle da se umešaju u borbu za medalje. Veliki uspeh za domaćina bi verovatno bio i plasman u četvrtfinale.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter