0
Auto Moto

Magnusen menja Pereza u Meklarenu

Objavljeno: 13.11.13 u 13:29

POR

Prema saznanjima Autosporta čelnici Meklarena su odlučili da se zahvale Serhiju Perezu na saradnji i da u narednoj sezoni umesto Meksikanca angažuju mladu dansku nadu Kevina Magnusena.

21-godišnji Magnusen, koji je prvak Formule Reno 3.5, još uvek nije potpisao ugovor sa Meklarenom, ali je sve izvesnije da će se to desiti do kraja tekuće sezone iako je direktor tima iz Vokinga Martin Vitmarš ostao potpuno zagonetan po tom pitanju.

„Činjenica je da u ovom momentu još uvek nismo objavili svoju vozačku postavu za narednu sezonu jer još uvek nismo potpisali ugovore sa pilotima“ – rekao je Vitmarš.

Magnusen je u novembru prošle godine oduševio sve kada je na trodnevnom testiranju u Abu Dabiju vozeći Meklaren MP4-27 ostvario najbolje vreme među svojim vršnjacima. Istovremeno tada je dobio i F1 Superlicencu pa mu to ne bi predstavljalo problem da već sada sedne u neki od bolida.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter