9
The Best Of

Može i ovako, čestitke dvojici normalnih navijača Zvezde i Partizana

Objavljeno: 03.11.13 u 16:33

zvezda-partizan-zajedno

Do pre 30-ak godina nije bila retkost da navijači Zvezde i Partizana zajedno prate „večiti derbi“ bilo sa tribina Marakane ili tadašnjeg stadiona JNA, ali je u poslednje vreme takva slika prava retkost.

Međutim, da među nama i dalje ima normalnih ljudi potvrdila su dva momka koja su jučerašnji 145. „večiti debi“ obučeni u dresove svojih omiljenih klubova pratili zajedno sa istočne tribine našeg najvećeg stadiona.

Nažalost, umesto da ova slika ode u javnost i da bude „lajt motiv“ u subotu smo imali prilike da vidimo tuču na obrenovačkom putu, međusobni sukob navijača Partizana, paljenje logorskih vatri na južnoj tribini i na kraju pretnju Vladimira Volkova upućenu Filipu Mladenoviću, koju je igrač Partozana naknadno demantovao.

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

    • E govedo jedno retardirano zbog bolesnih debila kao sto si ti ce siptari sve da nas pobiju i istrebe. Sto ti ne uzmes kalasnjikov i sve tvoje rodjake i prijatelje koji navijaju za suprotni klub lepo pobijes. Lepo kaze Bora corba srbin je lud srbin je proklet jednom ga ubijes on hoce opet. Jebali nas i zvezda i partizan.

      0
      0
      Odgovori
  1. Treba da nam uvedu ono kao Englezima pa da vidimo da l’ ce i dalje da se biju i loze jebale ih tuce i jebem ti ja takvo navijanje gde od njih 100 pogine ili bude povredjeno 50…

    0
    0
    Odgovori
  2. Moj najbolji drug navija za Zvezdu, a ja za Partizan. Normalno sam mu cestitao sinoc, kao i on meni u Maju. Stvarno ne vidim razlog za takvo divljanje

    0
    0
    Odgovori
  3. Moj najbolji ortak navija za zvezdu,ja za partizan..Stvarno ne znam zašto se dešavaju takve stvari da se ubijaju na tribinama…A i van njih..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter