0
Ostali sportovi

Bekrić i Vukićević na EkOlimpijadi

Objavljeno: 02.11.13 u 17:55

image

Olimpijski komitet Srbije organizovao je danas na centralnom gradskom trgu u Kraljevu još jednu „EkOlimpijadu“, a mališani su imali priliku da upoznaju atletičara Emira Bekrića, i skijaša Marka Vukićevića.

Pomoćnik gradonačelnika grada Kraljeva za sport Radomir Jovanović, poželeo je dobrodošlicu svima i zahvalio se što je Kraljevo uvršteno u program „EkOlimpijade”.

„Zahvaljujem se Olimpijskom komitetu Srbije što je izabrao baš naš grad za ovaj projekat i pozivamo vas da i u buducnosti budete naši gosti, a vama deco hvala što ste nam danas ulepšali ovaj dan” rekao je Jovanović.

„EkOlimpijadu” je otvorio najbolji skijaš Srbije Marko Vukićević.

„Čast mi je da otvorim vašu EkOlimpijadu pre nego što odem u Rusiju na Olimpijske igre, gde se nadam da ću napraviti dobar rezultat za svoju zemlju. Očuvanje životne sredine je jedna od osnovnih olimpijskih vrednosti i veoma je važno da se o tome što više uči, kako biste odrastali u lepšem svetu.”, rekao je Vukićević.

„EkOlimpijadu” je zatvorio Bekrić, osvajač bronzane medalje na prvenstvu sveta u Moskvi:

„Odavno nisam video ovoliko nasmejanih lica. Drago mi je da učestvujem u ovoj akciji Olimpijskog komiteta Srbije i uvek ću se rado odazivati u ovakvim prilikama. Odlično sam se proveo danas i siguran sam da je svim učesnicima bilo pođednako zabavno i da ste svi naučili nešto novo o olimpizmu“, rekao je Bekrić.

Hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter