0
TimeOut

Maradona: Aguero je ser… i slabić

Objavljeno: 30.10.13 u 20:51

Aguero

Nekada ga je proglašavao za naslednika, a sada nema pojma o kome se radi. Zbog čega je Kun rasplakao Maradonu?

Aguero je bio pod Maradoninom zaštitom, zabavljao se,a onda i oženio Đaninu, jednu od ćerki slavnog Argentinca. Tada je Maradona izjavljivao da je Aguero njegov autentični naslednik, a tadašnji zet je bio nezamenjiv u selekciji Argentini dok mu je tast bio selektor.

A odnosi su se pokvarili kada se fudbaler Sitija razveo od supruge. Rastali su se nakon četiri godine braka, a onda su krenule ružne stvari, bore se za starateljstvo nad sinom Bemjaminom. Maradona je na svoj 53. rođendan, javno izvređao Aguera.

„U pitanju je ser… i slabić, kome sa zaboravio ime.Đanina je dugo patila, sada je stvar na sudu, a sledeći put ću biti sa njom na ročištu da vidim da li će ta kukavica smeti da kaže bilo šta. Često plačem jer moje dete i unuk pate. Video sam Benjamina preko Skajpa, poželeo mi je srećan rođendan, rasplakao sam se“, istakao je Maradona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter