0
Ostali sportovi

Blagojević: Ne odričemo se trofeja

Objavljeno: 30.10.13 u 15:05

aleksandar-blagojevic

Generalni direktor Rukometnog kluba Partizan Aleksandar Blagojević rekao je u sredu da se mlada ekipa crno-belih ove sezone ne odriče borbe za domaće trofeje i da očekuje da će za dve godine ovaj tim biti suvereni vladar u regionu.

„Na kraju prošle seone 13 igrača smo pustili da napuste klub, a iz podmlatka smo regrutovali mlade igrače i očekujemo da za dve godine ponovo budemo suvereni vladari u regionu. Videćemo kojom brzinom će se razvijati, trebalo bi da imamo strpljenja i da uložimo vreme i rad“ – rekao je Blagojević agenciji Beta.

Blagojević je rekao da u klubu ne žele da opterete mlade igrače velikim očekivanjima.

„Ne očekujem od njih nešto spektakularno, bilo bi glupo da ih opteretimo, da ove sezone moraju da budu šampioni regionalne lige. Ali, ne odričemo se borbe za trofeje u Srbiji“ – dodao je on.

Blagojević je rekao da se rad kluba temelji na radu sa mladim igračima i da Partizan ima tri takmičarska pogona u kome trenira više od 1.000 mladih rukometaša.

Rukometaši Partizana se ove sezone takmiče u regionalnoj SEHA ligi, u kojoj zauzimaju poslednje mesto sa samo jednom pobedom u sedam mečeva. Crno-beli imaju najmlađi tim u tom takmičenju, sa prosekom od 21 godine i osam meseci.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter