1
TimeOut

Pantić: Srbi su lopovski narod, što oko vidi to ruka drpi (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.13 u 13:57

Untitled-1

Nekada prilično uspešni i priznati sportski komentator Milojko Pantić potpuno je, blago rečeno, izgubio kompas.

Njegovi egzibicionistički televizijiski nastupi već su postali potpuno nezanimljivi a očigledno je toga postao svestan i sam Pantić.

I da bi se koliko toliko našao ponovo u žiži medijskog interesovanja on je gostijući u TV emisiji kod Milomira Marića iskoristio priliku da govoreći o Crvenooj zvezde, celokupno stanovištov nazove lopovskim.

„Lažemo se, a mi smo jedan lopovski narod, što oko vidi to ruka drpi“ rekao je između ostalog Pantić.

To je izazvalo burnu rekaciju kog drugog gosta u emisiji Milana Živadinovića koji je uz psovke hteo da napusti emisiju da bi potom ipak ostao i iskoristio priliku da objasni zašto je Pantić na meču Srbija – Hrvatska navijao za koimšije.

„Zbog čega navija? Zato što ima žensku u Hrvatskoj, jebo te bog’ rekao je legendarni Živa.

https://youtu.be/8wsxGuWUHek

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Realna slika! Lopovski smo narod, krade se od predsednika do cistacice, jer u ovom sistemu koji smo sami sebi nametnuli, drugacije ne bi preziveli. Krademo od drzave, od drugih i na kraju od samih sebe. Takodje je realna i prica ovog Zivadinovica, kako smo mi nebeski narod, i najlepsa zemlja na svetu, ali sve to kao maska na lopovluk. Jednostavno nikada necemo sebi priznati da smo lopovi i stetocine po nase drustvo. Kraj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter