0
Ostali sportovi

U utorak zvanično predstavljanje novog selektora rukometne reprezentacije

Objavljeno: 28.10.13 u 12:23

vladan-matic

Rukometni savez Srbije će u utorak u  29. oktobra 2013. godine, sa početkom u 13 sati, u hotelu “Prezident” u Kovilovu predstaviti novog selektora muške seniorske reprezentacije – Vladana Matića.

Istog dana počeće i okupljanje reprezentativaca za predstojeće mečeve protiv selekcije Češke organizovanih u okviru EHF nedelje, a zakazanih za 1. i 2. novembar.

Redosled dešavanja je istina bio malo obrnut pošto je Matić najpre objavio spisak igrača na koje računa, a tek sada će biti i zvanično promovisan u selektora, ali takav potez je potpuno opravdan pošto je mladi stručnjak imao obaveze prema svom klubu – Pivovarna Laško iz Celja.

Podsećamo da je prva želja čelnika RSS bio Ljubomir Vranješ, ali kako njegov klub Gumerzbah nije dozvolio Šveđaninu srpskog porekla da odsustvuje tokom Evropskog prvenstva koje će u januaru biti održano u Danskoj, odlučeno je da „orlove“ na to takmičenje vodi Matić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter