0
Ostali sportovi

Ranko Helc osvojio SK golf čelendž

Objavljeno: 28.10.13 u 17:08

ranko-helc-golf

Perspektivni Ranko Helc pobednik je poslednjeg Mastersa sezone, „SK Golf čelendža“, koji je odigran na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. On je zahvaljujući bruto rezultatu od 145 slavio posle dvodnevnog uzbudljivog takmičenja.  

U A kategoriji najbolje neto rezultat imao je Piter Čefi sa 137 poena. Na drugom i trećem mestu bili su Aleksandar Stojiljković sa 139 i Miloš Karadžić sa 140 poena.

U B kategoriji u konkurenciji 21 golfera najbolji je bio još jednom Lazar Pantelić sa 46. U neto brojanju, najbolji rezultat ostvario je Miloš Ivanović sa 70 poena ispred Marka Đorđevića takođe sa 70 i Aleksandre Tomović sa 69.

U C kategodiji trijumfovao je Aleksandar Flanđunis sa 32 bruto poena. Neto pobednik je Dragan Đuričić sa 89. Na drugom mestu bio je Milan Ratković sa 80, dok je treći bio Đorđe Zečević sa 69 poena.

Pojedinačne nagrade dobili su Aleksandra Tomović i Miloš Aleksić koji su izveli najduže udarce, dok je Aleksandar Flanđunis imao udarac iz prve najbliži rupi.

Do kraja sezone, ove nedelje na programu su još tri turnira. U četvrtak se igra deveti srpski juniorski tur, u subotu je na programu Kup početnika, dok se u nedelju igra završni Masters kup Golf kluba Beograd.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter