0
Ostali sportovi

Ojlersi utišali Montreal (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.13 u 08:57

185604701_slide

Veliki kanadski hokejaški derbi između Montrelan Kenejdijensa i Edmonton Ojlersa pripao je gostima iz Edmontona koji su nakon preokreta slavili sa 4:3.

U prvoj trećini u potpunosti su dominirali Kenejdijendsi i golovima Plekaneca i Galagera poveli sa 2:0. Ipak u drugom periodu Ojlersi uzvraćaju istom merom pa su Hemski i Smid bili strelci za 2:2.

Veliki prekret nastupio je u poslednjoj trećini. Prvo je Petri poviso na 2:3, da bi Džons duplirao prednost gostiju. Jedino što je Montreal do kraja uspeo da uradi jesete da smanji rezultat i to golo Đonte na samo par sekundi pre kraja utakmice.

Toronto Mejpl Lifsi okončali su niz od sedam uzastopnih pobeda Anahajm Daksa pošto su ih na svom ledu posle preokreta savladali 4:2.

Najzaslužniji za ovaj trijumf Lifsa bio je Fil Kesel koji je postigao het trik na ovom utakmice. Pored njega kod domaćina se još u strelce upisao i Fanuf, dok su za Dakse golove postigli Bonino i Perol

Rezultati:
Toronto – Anahajm 4:2
Njujork Ajlanders – Vankuver 4:5
Kolumbus – Nju Džersi 4:1
Montreal – Edmonton 3:4
Filadelfija – Čikago 2:3 (penali)
Minesota – Nešvil 2:0
Vinipeg – Vašington 4:5 (penali)
Finiks – Kalgari 4:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter