0
Odbojka

FOTO: wienerliga.org

Slabašna Zvezda poražena na startu Lige šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.13 u 19:25
FOTO: wienerliga.org
FOTO: wienerliga.org

Odbojkašice Crvene zvezde poražene su od ekipe Igtisadči iz Bakua rezultatom 0:3 (15:25, 16:25, 23:25 ) u prvom kolu Lige šampiona. 

Ekipa Ratka Pavličevića pružila je samo u drugom i trećem setu solidan otpor favorizovanom rivalu, ali to je bilo sve od crveno-belih.

Odbojkašice Zvezde su ušle nervozno u meč i svojim rivalkama dozvolile da brzo povedu sa 4:0. Prvi poen domaće su osvojile zahvaljujući servis greški gošći, koje su potom nastavile u istom ritmu. Crveno-bele su do polovine prvog seta nekako uspevale da zadrže razliku na pet do šest poena, ali se na drug tehnički tajmaut otišlo rezultatom 7:16. Rivalke su do kraja lako rešile prvi set u svoju korist.

Za razliku od prvog seta, Zvezda je drugi startovala odlično i povela sa 5:1 i visoku prednost održavale do prvog tehničkog tajmauta kada je bilo 8:2. Međutim, gošće su potom izjednačile na 13:13, da bi ubrzo povele sa 20:14 i do kraja lagano osvojile i drugi set.

Na početku trećeg seta vođena je izjednačena borba do 5:5, a potom su ‘crveno-bele’ zaigrale mnogo agresivnije za 8:5. Ipak, u finišu trećeg seta domaće nisu imale snage da zadrže taj ritam. Na drugi tajaut otišlo se rezultatom 13:16, ali su gošće do kraja uspele da sačuvaju svoju prednost za 23:25 i konačnih 0:3.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter