0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Rukometašice ciljaju dve pobede

Objavljeno: 22.10.13 u 17:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u sredu od 18 časova igra utakmicu 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. Izabranice Saše Boškovića se sastaju sa selekcijom Švajcarske u Vrnjačkoj Banji u hali „Vlade Divac“(direktan prenos na RTS2), dok u nedelju igraju utakmicu protiv Slovenije u 18 sati u hali Tivoli u Sloveniji.

Reprezentativke su uverene da mogu do trijumfa protiv selekcije, koja nema zavidan internacionalni rejting i u bliskoj prošlosti nije učestvovala na velikim takmičenjima:

„U ponedeljak smo odradili jedan trening, danas imamo dva. Više radimo na taktici, kako bismo što bolje odigrali utakmice. Očekujemo obe pobede, i protiv Švajcarske i protiv Slovenije. Ove mečeve gledamo kao mini pripreme pred Svetsko prvenstvo, znamo da će biti dosta ljudi na utakmici sa Švajcarskom, pa ćemo se potruditi da pobedom opravdamo njihova očekivanja“ – kaže levi bek Biljana Filipović.

Pivotmen Slađana Pop – Lazić, takođe, uverena je u trijumf:

„U timu je dobra atmosfera, okupile smo se i treniramo za utakmice koje nam predstoje. Očekujemo da dobijemo utakmicu protiv Švajcarske i ne razmišljamo u drugom smeru. Ove mečeve gledamo kao kontrolne mečeve pred Svetsko prvenstvo, kako bismo se što pre uigrali, jer nam je to prioritet. Idemo na pobede i pokušaćemo da odigramo što bolje.“

Ulaznice za utakmicu Srbija – Švajcarska prodaju se po ceni od 100 dinara, a kompletan prihod od ulaznica namenjen je aktivnostima ženskog centra „Milica“ iz Vrnjačke Banje.

hotsport.rss.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter