1
Auto Moto

Borković pomogao u obnovi drvoreda

Objavljeno: 22.10.13 u 21:08

Borkovic sadi

Srpski automobilski as Dušan Borković aktivno je učestvovao u akciji sadnje 25 mladica javora, koje su pre tri dana vandali uništili na Savskom šetalištu.

“Ovo je samo jedan moj mali doprinos lepšem Beogradu. Zajedno sa članovima svog tima uključio sam se u akciju sađenja drveća, koje su nerazumni pojedinci polomili. Svima bi nam bilo mnogo lepše kada bi više brinuli o životnoj sredini i međusobno se pomagali u očuvanju zelenih površina“, istakao je Borković.

U akciji sađenja mladica učestvovalo je stotinak građana, koji su pomagali radnicima ‘Zelenila Beograda’ da obnove drvored u Bloku 44.

Dušan Borković je nedavno završio svoju debitantsku sezonu u ETCC šampionatu na izuzetno uspešan način. On je bio trećeplasiran u veoma jakoj konkurenciji. Srpski automobilista je najavio da će se u narednoj sezoni prebaciti u Svetski kup turing automobila i tako postati prvi naš predstavnik u tom eminentnom takmičenju.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Thank you for another informative website. Where else could I get that kind of info written in such a perfect way? I’ve a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such information. cdeebfekekkg

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter