0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Filipović: Umor veći protivnik od Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.13 u 15:15
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Filip Filipović izjavio je da će umor biti najveća prepreka na početku domaćeg prvenstva i utakmice protiv Partizana zbog učešća ekipe u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kragujevčani su osvojili nakon laganog prolaska u drugu fazu na turniru u Đenovi bili bolji od Budve (16:3), Mladosti (12:6) i Pro Reka (12:10) što im je donelo prvo mesto u grupi i grčki Vuljagmeni za poslednjeg protivnika uoči grupne faze takmičenja.

„Ono što klub zanima je samo pobeda, a kako ćemo do toga doći, znamo samo mi igrači, koji smo protekle sedmice za tri dana imali tri utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Najveći protvnik u meču protiv Partizana biće nam umor“ – rekao je Filipović na konferenciji za medije, a prenosi agencija Tanjug.

On je dodao da Partizan će najverovatnije u trećoj četvrtini pokušati da „natpliva“ Radnički.

Trener Kragujevčana Dejan Jovović istakao je značaj utakmice protiv crno-belih, jer se na tim mečevima, kao i protiv Crvene zvezde odlučuje o tome ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

„Utakmica sa Partizanom je jedna u nizu bitnih na početku šezonu u kojoj naš tim ima ulogu favorita. Partizan će pokušati da nametne svoj stil igre i dođe do prednosti, ali nadam se da ćemo odgovoriti na pravi način“ – rekao je Jovović.

Turistička kompanija Kontiki od danas je generalni sponzor vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca, a ugovor o saradnji potpisali su predsednik kompanije Slobodan Mićić i direktor sportskog društva Radnički Jugoslav Vasović.

Utakmica Radnički – Partizan na programu je u petak, od 18 sati, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ u Kragujevcu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter