0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Savić: Još uvek se prilagođavamo na nova pravila

Objavljeno: 12.10.13 u 20:06
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić izjavio je nakon pobede nad Šurmanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona da se ekipa još uvek prilagođava na nova pravila.

„Tvrdim da se i dalje prilagođavamo na nova pravila i imali smo mnogo isključenja. Za sutra bi trebalo mnogo toga da se promeni kako bi bili na potrebnom nivou“, izjavio je Savić nakon meča.

Zvezda je pobedom nad holandskom ekipom odigurala plasman u narednu rundu.

„Loše smo igrali, imali smo loš pristup meču. Samo u poslednjoj četvrtini smo pružili partiju kakvu bi trebalo. Sutra ne smemo ovako, moramo da damo sve od sebe ako hoćemo da pobedimo“, rekao je Marko Avramović.

Mladi Strahinja Rašović izjavio je da nisu očekivali ovako jak otpor rivala.

„Nismo potcenili protivnika, ali još smo u pripremnoj fazi i nadam se da ćemo popraviti igru. Nismo smeli sebi da dozvolimo da tri četvrtine budemo egal sa Šurmanom – zaključio je Rašović.

Poslednji duel u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda igra protiv Sinteza iz Kazanja u nedelju, 13. oktobra od 12 časova na bazenu Tašmajdan.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter