0
Boks

Luis neće u ring sa Kličkom

Objavljeno: 11.10.13 u 11:54

lenoks

Bivši svetski šampion u teškoj kategoriji Britanac Lenoks Luis demantovao je da se priprema za povratak na ring i da želi meč sa jednim od braće Kličko. Četrdesetosmogodišnji Luis je na Tviteru rekao da „nema nameru da se u 48. godini vraća na ring“.

– Činjenica je da su mi novinari postavili hipotetičko pitanje i ja sam im, naravno, dao hipotetički, a ne realni odgovor. Sigurno je da se ne vraćam u ring – rekao je Luis.

Britanski bokser je takođe, demantovao i da bi pristao da se bori sa jednim od braće Kličko za 100 miliona dolara.

– Pitali su me sledeće: Da li vam je neko ponudio neku sumu da se vratite u ring? Odgovorio sam – da, 50 miliona dolara, a onda su me pitali da li ću prihvatiti ponudu, na šta sam odgovorio – ne, tako nešto bi ih koštalo 100 miliona dolara – precizirao je Luis.

Britanski mediji su juče preneli da Luis želi da izazove aktuelnog šampiona Ukrajinca Vladimira Klička, a da su mu promoteri ponudili 50 miliona dolara za borbu sa jednim od braće Kličko, dok je prošlog vikenda pratio meč u kojem je Vladimir Kličko odbranio titulu protiv izazivača Rusa Povetkina.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter