0
Auto Moto

Alonso: Raikonen nije brži od Mase

Objavljeno: 10.10.13 u 13:53

kimi-raikkonen-and-fernando-alonso

Neočekivano dugo Fernando Alonso nije imao komentar na činjenicu da će mu sledeće sezone umesto Felipea Mase klupski kolega u Ferariju biti Kimi Raikonen, ali došao je dan da čujemo šta o tome misli Španac.

„Sledeće godine sa Kimijem u timu možemo da uradimo mnogo dobrih stvari u šampionatu, ali ako mene pitate mislim da Masa nije ništa sporiji vozač od Raikonena. U svakom slučaju potreban nam je konkurentan bolid kako bismo mogli da pobeđujemo, ako ne bude tako mislim da ćemo imati sličnu sezonu ovoj koja je u toku“ – rekao je Alonso na konferenciji za medije pred početak trkačkog vikenda u Japanu.

Bivši svetski prvak se osvrnuo i na dominaciju Sebastijana Fetela, temu koja je veoma aktuelna ovih dana u svetu Formule 1.

„Blizu je perfekcije. Pobeđuje sve ove godine i osvaja šampionate, ali istina je da ima i prednost kada je u pitanju bolid. Videćemo kako će se cela stvar razvijati u narednim godinama. Videli smo na Hamiltonovom primeru, koji je već u prvoj sezoni bio sjajan, u drugoj došao do titule, a potom nije uradio ništa više. Nekada imate pobednički auto u rukama, nekada ne. U ovom trenutku su Red Bul i Fetel savršena kombinacija“ – donekle i zajedljivo rekao je prvi vozač Ferarija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter