0
Domaći fudbal

Partizanu samo bod protiv Javora (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.13 u 20:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da da na najlepši mougći način proslave 68. rođendan pred svojim navijačima pošto su u utakmici 8. kola Jelen Superlige odigrali protiv Javora 0:0.

Bila je to prilično tvrda utakmica, više borbena nego lepa. Partizan je imao svoje šanse na utakmici, a treba istaći onu Kojića, te slobonjak Jojića i pokušaj Luke na samom kraju utakmice.

I sa druge strane fudbaleri Javora imaju za čime da žale jer su na samo par minuta pre kraja imali dve kolosalne prilike ali na kraju nije bilo promene rezultata.

Partizan je tako u poslednja dva kola upisao samo jedan bod na svoj konto pa će pauza koja sledu u prvenstvu verovatno dobor dođi treneru Rašoviću da vrati ekipu na pobednički kolosek.

„Tako to ide, kada ne iskoristiš svoje šanse, onda ekipa dođe u situaciju da može i da izgubi. Na sreću nama se to nije dogodilo, a predstojeća pauza će nam dobro doći“ rekao je Rašović posle utakmice.

Tok utamice:

96′  Kraj utakmice u Humskoj. Luka je imao poslednju veliku šansu na meču ali je golman Lazović sačuvao svoju mrežu. Javor je uspeo da pokvari slavlje crno – belima i odnese sasvim zaluženo bod iz Beograda.

93′ Neverovatnu šasnu imao je Javor da stigne do sva tri boda. Prvo je Sotirovićevu bombu odbranio Stojković, a potom je Veselinović šutirao pored desne stative gola Partizana.

81′ I poslednju izmenu izvršio je Bogić Bogićević, a umesto Docića na terenu je Vidić. Rašović je takođe podigao Luku koji će uskoro u igri zameniti Ninkovića.

74′ Veliku šansu imao je Javor nakon greške Stankovića i izletanja Stojkovića, ali na sreću crno – belih nisu uspeli da je iskoriste.

72′ Umesto Gafurova u igru ulazi Borko Veselinović.

69′ Vatromet u čast 68. rođendana Partizana priredili su Gorbari uz prateću koreografiju pa je zbog gustog dima meč na kratko prekinuo sudija Majo Vujović. Taj prekid iskoristio je Rašović i uveo Malbašića umesto Kojića.

66′ Sjajan slobodnjak izveo je Jojić sa nekih 18 metara iskosa sa leve strane ali je golman gostiju Lazović lepom paradom sprečio siguran gol.

62′ Izmena u  ekipi Javora, Umesto Ivkovića ušao je u igru Radivojević.

54′ Očekivano sve veći je pritisak crno  belih na gol Javora ali iako su u par navrata bili u situaciji da ozbiljnije ugroze gol gostiju fudbaleri Paritzana to nisu uradili.

46′ Nastavljena je utakmica na stadionu Partizana. Lepa poseta i ambijjnet, ipak na terenu još bez golova. Rašović je uzvršio i prvu izmenu. Umesto Đembe Đembe u igri je Fofana.

45′ +2 Poluvreme u Humskoj. Najbolju šansu za crno – bele imao je Kojić četiri minuta pre kraja prvih 45 minuta. Javor je presingom izašao visoko na crno – bele i to je napravili problem domaćima pri iznošenju lopte. Sve u svemu borbena ali ne toliko lepa utakmica za sada.

41′ Kojić je nakon sjajnog dodavanja Jojića bio u šansi, ali je jedan na jedan uspeo da prebaci golmana gostiju ali je lopta prošla pokraj desne stative.

28‘ Prvu polupriliku imao je Ninković koji je nakon povratne lopte Jojića šutirao visoko preko gola sa nekih 13 metara.

23′ Evo posle gotovo četvrt časa ige u prvom poluvremenu nije stvorena niti jedna ozbiljnija prilika ni pred jednim golom.

PARTIZAN-JAVOR_04

10‘ I dok još uvek traje početno ispitivanje snaga, da kažemo da je u danas odigranim utakmicama 8. kola viđeno tri remija i jedan trijumf domaćina, a tri boda pripalo je Spartaku koji je pobedio Donji Srem.

1′ Počela je utakmica na stadionu Partizana.

Šestostruki uzastopni šampion Srbije beogradski Partizan večeras od 19 časova na svom stadionu dočekuje fudbalere Javora iz Ivanjice.

Kapije Humske biće širom otvorene za sve ljubitelje crno – bele boje jer Uprava na taj način želi da časti navijače pobodom 68. rođendana kluba.

„Želim da se ekipa uklopi u slavljeničku atmosferu i da se pobedom odužimo navijačima koji će doći u velikom broju. Želimo da odigramo dobru utakmicu i da ispravimo greške iz Novog Sada““ rekao je trener Vuk Rašović.

Šef struke crno – belih još uvek nije odlučio da li će na teren vratiti i problematičnog Nikolu Ninkovića ili će mladi fudbaler još neko vreme ‘hladiti glavu’. Takođe Đemba Đemba se oporavio i gotovo sigurno će igrati, dok zbog virusne infekcije Rašović neće moći da računa na kapitena Sašu Ilića.

Pored činjenice da će na stadionu vladati slavljenička atmosfera, biće interesantno i videti da li će i kakvih reakcija biti povodom neočekivnih problema oko vlasništva nad stadionom u Humskoj.

Partizan – Javor 19,00 (Arena 1)

Stadion FK Partizan, Sudija: Majo Vujović.

Partizan: Stojković, M. Živković, Obradović, Stanković, Volkov, Đemba Đemba, Gulan, A. Živković, Ninković, Jojić, Kojić.

Javor: Matović, Gojačanin, Milović, Ž. Đokić, Miletić, J. Đokić, Alempijević, Docić, Ivković, Sotirović, Gufurov.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter