0
Ostali sportovi

Pitsburg brzopotezno savladao Nju Džersi, Lučić strelac u pobedi Bostona (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.13 u 09:11

jevgenij-malkin

Prethodne noći odigrano je osam utakmica NHL šampionata, a derbijem večeri mogao bi da se nazove dule Pitsburg Pingvinsa i Nju Džersi Devilsa koji su domaći hokejaši prilično lako rešili u svoju korist.

Domaći tim je već nakon 12. minuta imao dva gola prednosti pošto su Kobaševi i Krozbi pogađali mrežu gostujućeg golmana, da bi tačku na ovaj meč stavio Kreg Adams koji je u trećem periodu u svojoj 800. utakmici u NHL ligi pogodio za konačnih 3:0.

Ono što je za ovdašnje ljubitelje hokeja veoma važno je da se i Milan Lučić upisao u strelce u pobedi svog Bostona nad Tampa Bej Lajtinsima od 3:1. Kanađanin srpskog porekla dao je drugi gol za svoj tim krajem druge trećine nakon što je Valteri Filpula sredinom tog perioda izjednačio na 1:1. Prvi gol za Bruinse postigao je Kris Keli, dok je Patris Beržeron postavio konačan rezultat golom u situaciji sa igračem manje.

Rezultati:
Boston – Tampa Bej 3:1
Pitsburg – Nju Džersi 3:0
Vašington – Kalgari 5:4 posle penala
Minesota – Losa Anđeles 2:3 posle penala
Sent Luis – Nešvil 4:2
Dalas – Florida 2:4
Feniks – Njujork Rendžers 4:1
San Hoze – Vankuver 4:1

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter