0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan proslavio 68. rođendan (FOTO)

Objavljeno: 04.10.13 u 21:01
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povodom obeležavanja 68. godina postojanja JSD Partizan u Sportskom centru Partizan – Teleoptik održan je svečani skup i dodela godišnih priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i sportskim radnicima društva.

Crno-beli će ovu takmičarsku godinu pamtiti po mnogo čemu, pre svega po nastavku kontinuiteta uspeha, koje ostvaruju Partizanovi sportisti i klubovi, osvajajući titule i medalje na velikim međunarodnim i državnim takmičenjima.

Sa velikih međunarodnih takmičenja od 04. oktobra 2012. do danas članovi crno-bele porodice su doneli 12 medalja (svetska, evropska prvenstva i Mediteranske igre) u seniorskoj konkurenciji i čak 35 medalja u mlađim kategorijama (evropska i svetska prvenstva).

Riznica domaćih trofeja Sportskog društva Partizan u 2013. godini bogatija je za 8 titula ekipnog prvaka države i 4 nacionalna kupa.

Današnja centralna svečanost proslave 68. rođendana okupila je predstavnike svih klubova JSD Partizan, brojne sportiste, prijatelje kluba, predstavnike medija…

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević je u svom izlaganju pozdravio sve prisutne sportiste i njihove trenere, goste i predstavnike medija, a potom je na sebi svojstven način, van protokola, održao kraću besedu.

Priznanje za najbolju mušku ekipu pripalo je Atletskom klubu, dok je u ženskoj konkurenciji neprikosnoven bio Ženski košarkaški klub.

Nagrada za najboljeg seniora Partizana otišla je u ruke atletičara Emira Bekrića, dok je najbolja seniorka bila streljašica Andrea Arsović.

hotsport.rs/fkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter