0
Auto Moto

Hamilton najbrži na treninzima u Koreji, težak udes Raikonena

Objavljeno: 04.10.13 u 09:53

raikonen-zid-koreja

Luis Hamilton vozač Mercedesa zabeležio je najbolje vreme na jutrošnjim nezvaničnim treninzima uoči nedeljne trke za Veliku nagradu Južne Koreje koja će biti vožena na stazi u blizini glavnog grada Seula.

Britanac je na drugom treningu krug obišao u vremenu od 1:38,673 minuta ostavivši iza sebe aktuelnog šampiona i vozača Red Bula Sebastijana Fetela koji je kasnio 108 hiljaditinki (1:38,781) i svog klupskog kolegu Nika Rozberga koji je bio tek nešto sporiji od svog zemljaka (1:38,797). Posednji koji je vozio ispod 1:38,000 bio je Mark Veber (1:38,844).

Među prvih 10 završili su još Felipe Masa i Fernando Alonso u Ferariju između kojih se smestio Roman Grožan vozač Lotusa, dok je njegov klupski kolega Kimi Raikonen nakon žestokog udesa na prvom treningu na drugom došao do osme pozicije. Dženson Baton u Meklarenu je bio deveti, a Adrijan Sutil vozač Fors Indije deseti.

Zanimljivo je pored prve četvorice bio potpuno identičan i na prvom treningu s tim da su vremena bila slabija za sekundu i više.

U subotu su na programu poslednji nezvanični trening i kvalifikacije za trku, dok je najvažnije ostavljeno za nedelju kada će u 8.00 časova po našem vremenu startovati borba za bodove.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter