0
Ostali sportovi

Suturovići i Lalović putuju u Tajland

Objavljeno: 30.09.13 u 16:56

Irena Suturovic

Bračni par Irena i Ivica Suturović, kao Goran Lalović obezbedili su plasman na svetski „BMW Golf kup 2014“ koji će se održati narednog marta u Tajlandu. Oni su ostvarili pobede u svojim kategorijama na lokalnom „BMW golf kupu“ koji se igrao na terenima Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji.

U A kategoriji takmičilo se devet golfera koji su imali hendikep manji od 13. Lalović je ostvario 36 poena na 18 rupa pa je za jedan poen bio uspešniji od drugoplasiranog Aleksandra Helca, dok će treće mesto zauzeo Aleksandar Stojiljković.

U B kategoriji, kao po običaju, viđena je najveća konkurencija. Čak 45 igrača borilo se za vrednu nagradu. Suturović je uspeo da ostvari 38 poena i tako trijumfuje. Na drugoj poziciji sa istim rezultatom završio je Simeon Parađina, dok je poen manje od vodećeg dvojca ostvario Miloš Ivanović na trećem mestu.

U konkurenciji dama briljirala je Irena Suturović-Bogdanović koja je na kraju ostvarila rezultat za čak pet poena bolji od drugoplasirane Dragane Andrejević. Treće mesto pripalo je Dragani Raković.

Pojedinačne nagrade dobili su Maja Ilić i Dragan Šolak koji su izveli najduže udarce.

Narednog vikenda na terenima na Adi Ciganliji biće vrlo uzbudljivo. U subotu je na programu Skrembl golf turnir parova, dok će se u nedelju igrati „Porto Montenegro golf čelendž“.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter