0
Američki fudbal

Čifsi, Bronkosi, Sihoksi i Pejtriotsi gaze, Stilersi i Džajantsi tonu

Objavljeno: 30.09.13 u 08:51

smit-kc-nyg

Prethodne večeri odigrana je većina mečava 4. kola NFL šampionata nakon kojih su još šest klubova bez poraza odnosno sa maksimalnim učinkom.

Na početku sezone najjači utisak ostavljaju Denver Bronkosi koji su i sinoć pred svojim navijačima jednostavno pregazili protivnika pošto su sa 52:20, uz još jednu odličnu partiju Pejtona Meninga, savladali Filadalfija Iglse.

Za poraz i dalje ne znaju ni Sijetl Sihoksi koji su na teškom gostovanju u Hjustonu trijumfovali nakon produžetka, a najveće iznenađenje na početku sezone su svakako Kanzas Siti Čifsi, „našeg“ Aleksa Smita, koji takođe imaju četiri pobede kao i prethodno spoemnute ekipe (prošlu sezonu završili sa skorom 2-14).

Uz ove timove maksimalan učinak i dalje imaju Nju Ingland Pejtriotsi koji su u spoeldnjem nedeljnom meču savladali Atlantu odnosno Nju Orleans Sejntsi i Majami Dolfinsi, koji će igrati u čuvenom „Mandej najtu“.

Za najneprijatnije iznenađenje potrudili su se Pitsburg Stilersi koji prvi put nakon punih 45 godina u sezonu ulaze sa skorom 0-4 pošto su u meču odigranom na londonskom Vembliju glatko poraženi od Minesota Vajkingsa. Ništa manje nisu svoje navijače neprijatno iznenadili Njujork Džajantsi, koji poput Stilersa u poslednjih nekoliko godina imaju i dve šampionske titule, koji su takođe došli do četvrtog poraza u nizu. Poslednji klub koji je došao do plej-ofa sa ovakvim startom sezone bio je San Francisko 1992. godine.

Za trijumf i dalje ne znaju ni Tampa Bej Bakanirsi odnosno Džeksonvil Džeguarsi.

NFL, 4. vikend

Rezultati:
Bafalo – Baltimor 23:20
Klivlend – Sinsinati 17:6
Detroit – Čikago 40:32
Kanzas Siti – Njujork Džajants 31:7
Minesota – Pitsburg 34:27
Tampa Bej – Arizona 10:13
Džeksonvil – Indijanapolis 3:37
Hjuston – Sijetl 20:23
Tenesi – Njujork Džets 38:13
Denver – Filadelfija 52:20
Ouklend – Vašington 14:24
San Dijego – Dalas 30:21
Atlanta – Nju Ingland 23:30

Odigrano u petak:
Sent Luis – San Francisko 11:35

Utorak, 1. oktobar:
Nju Orleans – Majami

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter