0
TimeOut

Ronaldo vozi Bugati, Mesi Ferari (FOTO)

Objavljeno: 28.09.13 u 12:57

Oni su lepi, zgodni, bogati, uspešni. A uz takve momke nikako ne idu loša kola, tako da svetski fudbaleri ne štede novac kada su četvorotočkaši u pitanju.

Kao najplaćiniji fudbaler današnjice Kristijano Ronaldo morao je da izdvoji izdvojio je najviše novca za svog ljubimca. Prva zvezda Real Madrida trenutno vozi Bugati Vejron koji je plaćen tričavih 853.000 evra.

Ronaldo_jpg

A Ronaldov najveći rival na terenu i večni konkurent Lionel Mesi znatno je “skromniji”. Mesi je za sebe odabrao Ferari F430 Spajder, automobil trkačkih performansi koji košta ‘samo’ 163.000 evra.

Mesi_jpd

Dobro je poznato da Dejvid Bekam u svom vlasništvu ima pregršt kvalitetnih i skupih automobila ali mu je omiljeni onaj koji košta 414.000 evra. Kada ima priliku da uživa za volanom Bekam to čini u svom Rols Rojs Fantomu.

Bekam_jpd

Pored fudbalskih megazvezda, interesantno je da fudbaleri koji ne spadaju u kategoriju svetske klase takođe ne štede na automobilima. Tako El Hadži Dijuf poseduje Mercedes Hrom Meklaren vredan 497.000 evra.

Ej Hadzi Dijuf_jpg

Slično svom kolegi sa afričkog kontinenta, Obafemi Martins u svom vlasništvu ima skupoceni Lamborgini Mursijelago koji košta 296.000 evro novčanica.

Obafemi Martins_jpd

Nekadašnji napadač Čelsija i Murinjov ljubimac Didije Drogba , na privremenom radu u Turskoj, ljubitelj je kabrioleta pa u svom posedu ima Mecedes SL65 koji košta 174.000 evra.

Drogbra_jpg

Nema sumnje da im pored ovakvog izbora ukusa za četvorotočkaše ne manjka. Koji je po vašem mišljenju izabrao najbolje?

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter