0
Odbojka

FOTO: www.cev.lu

Kolaković: Rusija je bila bolja, tražimo šansu za bronzu

Objavljeno: 28.09.13 u 18:19
FOTO: www.cev.lu
FOTO: www.cev.lu

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković, nakon poraza njegovih izabranika u polufinalnom meču Evropskog prvenstva odigranog u Kopenhagenu, priznao je da je selekcija Rusije zasluženo trijumfovala.

„Rusija je danas bila bolja i to je očigledno i po rezultatu i po igri. U drugom setu, iako je izgledalo da ćemo ga izgubiti, zahvaljujući borbenosti došli smo do izjednačenja, a šansu smo propustili u trećem setu. U sledećem setu smo propustili šansu pošto smo uprkos velikom zaostataku uspeli da dođemo do izjednačenja, ali ne i da ga osvojima. Posle toga više nismo bili sposobni za bilo kakav preokret. Sada moramo da potražimo našu šansu u meču za treće mesto“ – rekao je Kolaković posle utakmice.

U svakom slučaju našoj mladoj i neiskusnoj reprezentaciji posle svega neće biti lako da u sutrašnjem meču za treće mesto skupi snage da osvoji bronzano odličje.

„Ovo je izuzetno mlad tim i sigurno da će im trebati poprilično vremena i svega. Međutim, Evropsko prvenstvo je takvo da nema mnogo vremena za razmišljanje o onome što je bilo već samo treba gledati unapred“ – zaključio je Kolaković.

U meču za treće mesto Srbija će igrati protiv poraženog iz drugog polufinala u kojem se sastaju Italija i Bugarska.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter