0
Top News

FOTO:STARSPORT

Lazović: Spreman na sve zarad trofeja

Objavljeno: 27.09.13 u 23:19
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Polako ali sigurno oporavlja se jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u prethodnih nekoliko godina Darko Lazović. Teško pokidani ligamenti u večitom derbiju, zatim operacija, pa postepeni oporaavak i sve to več traje dugačkih četiti meseca. Četiri meseca van terena, bez lopte…

„Radim svakodnevno dva puta, pre podne u sjajnom „Fizio centru“, a po podne na stadionu sa kondicionim trenerom Čepzanovićem. Počeo sam prilikom trčanja da menjam pravac, a konačno sam u treninge uključio i loptu koju sanjam eto četiri meseca. Ali, nema žurbe, oporavak je naporan i ne smem da pogrešim. Bukvalno sam se osećao kao beba kad prohoda, moram da savladam i strah. Možda bih mogao da se vratim i ove jeseni, ali najmanje što mi treba jesu loši tereni u novembru i decembru. Realno je da potpuno zdrav i spreman dočekam start prolećne sezone. Pa da onda jurišamo na titulu“ kaže Lazović.

Zvezdin Čačanin zna međutim kako se njegovi saigrači osećaju na terenu, ali ističe da pritisak u Zvezdi ‘normalna’ stvar.

„Kad dođete u Crvenu zvezdu, vi morate da budete spremni na sve zarad trofeja. Morate da trpite i kritike i pohvale, da se suočavate i sa nezadovoljnim navijačima i da iz svega izađete jači. Lično smatram da Zvezda ove godine ima najbolji tim u Ligi, doveli smo odlična pojačanja i prirodno je da je titula imperativ. Moji saigrači moraju u ovom času da se izbore sa svim pritiscima koji im stoje nad glavom, da podignu nivo igre i da uđu u pobedničku seriju. Imaju privilegiju da igraju pred 15.000-20.000 ljudi, dok mnogi nemaju ni 300 gledalaca. Zvezdin dres obavezuje, ja verujem u hepiend i jedva čekam da se vratim na teren jer očekujem da ću u maju da podignem taj šampionski pehar.“ dodaje Lazović koji nema nameru da tuži klub iako se u medijima pojavila takva informacija.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter